• info@ts-asunnot.fi
  • 050 594 0159

Ensimmäinen blogikirjoitus

Ensimmäinen blogikirjoitus

Olin tänään huippumielenkiintoisessa koulutuksessa, kiitos siitä Mamworkille! Koulutuksesta innostuneeni ajattelin, että nyt rupean kertomaan arjestamme kiinteistönvälittäjinä ja pienyrittäjinä, jaan tarinoita haaveistamme, arvoistamme, tavoitteistamme, arjestamme jne.

Minä olen Diana ja tulen olemaan se joka pääasiassa jakaa kokemuksiani kanssanne, mutta toki Jouni on suuresti mukana jutuissani ja anteeksi Rasse ja Petu, tekin tulette varmasti näkymään kirjoituksissani.

Olemme Jounin kanssa tavanneet vuonna 2008 jolloin Jouni oli jo yrittäjä, ala oli vaan muu. Ihastuttiin ja rakastuttiin ja muutettiin yhteen ostettuamme omakotitalon Aurasta. Vuonna 2011 Jouni aloitti kiinteistönvälittämisen ja tykästyi alaan. vuonna 2012 oli KiAT:in (kiinteistönvälitysalan ammattitutkinto) vuoro ja 2014 LKV-tutkinto (laillistettu kiinteistönvälittäjä) joka meni läpi.

Keväällä 2015 muutettiin takaisin Turkuun kun molempien työt, lasten koulu ja harrastukset olivat täällä ja ajaminen Turkuun kahdella autolla kerran-kaksi päivässä rupesi tympimään ja samassa yhteydessä Jouni muutti vanhan yrityksensä toimialaa kiinteistönvälitykseksi ja perusti LKV Turun Sijoitusasunnot Oy:n, nykyisin lyhyemmin Ts-asunnot.

Jouni on aina tykännyt tehdä paljon töitä ja kun toimisto sijaitsi omassa kodissamme, sain päivästä toiseen kuunnella hänen kertomuksiaan toimeksiannoista, hyvät että huonot asiat ja pikkuhiljaa ajatus sitten heräsi että minäkin voisin kokeilla tätä mielenkiintoista alaa. Ymmärsin että elämä on opettanut ja oikeasti tiedän aika paljon: olen ollut myyjänä ja ostajana sekä asunto- että kiinteistökaupassa, ollut kuolinpesän osakkaana, myynyt määräaloja ja – osia, lohkonut kiinteistöjä, hakenut kaavamuutosta, tykkään selvittää asioita jne.  2017 minä vuorostani suoritin KiAT:in ja vielä samana vuonna LKV-tutkinnon.

Loppuvuodesta 2017 Jouni halusi laajentaa toimintaa ja ryhtyi Jukkatalon edustajaksi ja hänen huikeasta kirvesmiestyökokemusta on ollut paljon hyötyä kiinteistönvälityksessä ja hän saa nyt myös talomyyjänä hyödyntää taitojaan.

Vaikka yritys alun perin on ollut yksi Jounin ”lapsista”, otti hän syksyllä 2017 minut mukaan osakkaaksi ja pikkuhiljaa hän luovuttaa enemmän vastuuta minulle. Olen myös aloittanut yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon suorittamista ja pulppuan uusia ideoita, olisipa vaan aikaa toteuttaa niitä kaikkia…

Tämän lyhyen esittelyn jälkeen ajattelin vielä lyhyesti kertoa viikkoni huippukohdista ja pitkälti ne kaikki osuivat samalle päivälle. Kyseiseen päivään kuului kaksi asuntokauppaa, kummassakin oli jotain pientä normaalista poikkeavaa. Ensimmäisen kaupan kohde kun tuli myyntiin ja pidin esittelyn, sanoin heti että myyjä ja ostajaehdokas ovat ”match in heaven” kun toisen etunimi oli toisen sukunimi ja niinhän siinä kävi että ostajaehdokkaasta tuli ostaja! Toisessa päivän kaupassa minä edustin valtakirjalla myyjää kun hän asuu ulkomailla, kaupantekotilaisuudessa olin siis sekä myyjän että kiinteistönvälittäjän ominaisuudessa. Kauppojen jälkeen vuorossa oli jo tekstin alussa kehumani Manworkin järjestämä somekoulutus ja tässä sitä nyt sitten ollaan!

Jännittää vähän julkaista tämän ensimmäisen ”tarinan” ja kiitos jos jaksoitte lukea sen, ensi viikolla taas uudet kujeet ja tarinat.

Kiitos!