• info@ts-asunnot.fi
  • 050 594 0159

Missio, arvot ja visio.

Missio, arvot ja visio.

Opiskelen parhaillaan työn ohessa ja tarkoitus on ensi keväänä suorittaa yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto. Tulevana tiistaina on seuraava lähiopetuspäivä ja kotitehtävänä on mm. hissipuheen suunnittelu missioineen, arvoineen ja visioineen ja olen nyt miettinyt meidän yrityksemme ajatusmaailmaa syvällisemmin ja päätynyt seuraavaan:

”Missiomme on tarjota luotettavaa, rehellistä, ihmisläheistä ja asiantuntevaa kiinteistönvälitystä. Itse arvostamme ystävällisyyttä, ammattitaitoa ja tavoitettavuutta ja näitä haluamme tarjota myös omilla asiakkaillemme. Meissä on aito halu auttaa pienissäkin asioissa ja kunnioitamme jokaista asiakasta ja kohdetta. Visiomme ei ole suureellinen, haluamme olla pieni, helposti lähestyttävä perheyritys joka realismilla hinnoittelussa ja markkinoinnissa pyrkii saamaan toimeksiantajalleen parhaimman mahdollisen hinnan ja ostajalle parhaimman mahdollisen kodin.”

Opiskeluryhmämme koostuu upeista naisyrittäjistä ja heiltä saan lähiopiskelupäivinä loistavia ideoita, tsemppausta ja tukea omille ajatuksilleni.  Yksi kouluttajistamme on ihana Jaana Villanen joka innostaa ja luo minulle uskoa omaan tekemiseeni.  Ensimmäisessä blogikirjoituksessani kehuin Mamworkia ja ilman heidän koulutustaan en olisi löytänyt rohkeutta kirjoittaa julkisesti oman ja yrityksemme kuulumisia.